TÜRK DİLİ VE EDEBİYATI BÖLÜMÜ ÖĞRENCİ SEMPOZYUMU

TÜRK DİLİ VE EDEBİYATI BÖLÜMÜ I. ÖĞRENCİ SEMPOZYUMU

OMÜ Türk Dili ve Edebiyatı Bölümü Öğrenci Sempozyumu’nun üniversitemiz Türk Dili ve Edebiyatı Bölümü tarafından 2021-2022 eğitim öğretim yılından itibaren her yıl düzenlenerek geleneksel hâle getirilmesi hedeflenmektedir. Sempozyum yalnızca üniversitemiz Türk Dili ve Edebiyatı Bölümü lisans öğrencilerinin katılımına açıktır ve lisans aşamasındaki her sınıftan öğrencinin katkı sunması mümkündür. Bu sene gerçekleştirilecek olan öğrenci sempozyumuna öğrenciler aşağıdaki alanların kapsadığı her konuda akademik araştırma ve incelemeleri ile katkı sunabilirler.

KONU ALANLARI: Eski Türk Dili Yeni Türk Dili Eski Türk Edebiyatı Yeni Türk Edebiyatı Türk Halk Edebiyatı Çağdaş Türk Lehçeleri ve Edebiyatları

ÖNEMLİ TARİHLER: Özet Gönderim Son Tarihi: 30 Kasım 2021 Kabul Edilen Bildirilerin İlanı: 31 Aralık 2021 Tam Metin Son Gönderim Tarihi: 15 Mart 2022 Sempozyum Tarihi: (Akademik takvim açıklandıktan sonra netleştirilecektir.)

Sempozyum Metni

Sempozyum Bildiri Yazım İlkeleri